Verkuijlen Groente & Fruit

24/7 ‘verser dan vers’ producten direct van het land verkrijgbaar

In Heeswijk-Dinther is het familiebedrijf Verkuijlen Groente & Fruit gevestigd. Daar vind je ook de winkel, waar je kunt genieten van ‘verser dan vers’ producten. Jo en zijn vrouw Ria zijn hun bedrijf gestart in 1973 op de Boterweg 2. Toentertijd zijn zij begonnen met zo’n 3 hectare. Inmiddels is het teeltoppervlak uitgegroeid tot ruim 70 hectare. Een indrukwekkende groei die alles zegt over de kwaliteit van hetgeen er verbouwd en geteeld wordt. Deze gezonde groei heeft ervoor gezorgd dat er nu op drie locaties wordt gewerkt, en de zonen Jorg en Marc draaien inmiddels volop mee in de zaak. Verkuijlen Groente en Fruit teelt zelf aardbeien, asperges en kersen!

Op de locatie Vorstenbosseweg is er een schilhal voor de asperges, de verpakkingshal en zijn er de kassen voor de teelt van aardbeien. In de rustigere periode werken er circa 60 werkkrachten binnen het familiebedrijf. Tijdens de topweken zijn er dat wel 140 á 150! De mooie producten worden geleverd aan Telersvereniging Best of Four, particulieren en talloze restaurants. Het bedrijf is bovendien aangesloten bij de GMO-erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. De verkoop vindt plaats door Oxin Growers.

In de winkel tref je onder andere aardbeien uit eigen kwekerij aan, ongeschilde en geschilde asperges uit eigen kwekerij, kersen uit eigen kwekerij, diverse fruitsappen en handgemaakte jam, aspergewijn, diverse honingsoorten, eieren en aardappelen én fruitpakketten. Veel van deze producten zijn van 1 april tot 1 oktober 24/7 ook in hun automaat beschikbaar. Je kunt er in die periode dus gewoon werkelijk altijd terecht.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Verkuijlen Groente & Fruit.

Contact

Boterweg 2
5473 KA Heeswijk Dinther

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje