Skål Grave.

Wist je al dat Skål in het Zweeds ‘proost’  betekent? Daarmee dekt de naam eigenlijk al direct de lading, want Skål is een gezellig intiem restaurant dat zich zowel qua interieur als cuisine laat inspireren door Scandinavie. Minimalisme en het werken met lokale, eerlijke Brabantse producten zijn kernbegrippen die bij hun de boventoon voeren.

Lokale boeren

Skål is gevestigd in een knus pandje aan de Maasstraat in Grave, waar je in een losse sfeer kunt genieten van voortreffelijke wijnen, maar ook van typische Scandinavische (fris)dranken. Als het over de gerechten gaat, kun je van Skål verwachten dat zij veel in het seizoen zullen werken en zoveel mogelijk gebruik zullen maken van de prachtige producten die in hun directe omgeving te verkrijgen zijn. Een voorbeeld hiervan, is de samenwerking met lokale, Brabantse boeren. Daardoor weten zij exact waar het vlees waar Skål mee werkt, vandaan komt en wat voor leven het dier heeft gehad.

Smaak op 1

Bij Skål ben je welkom voor een borrel en een bite in de namiddag, maar je kunt er ook avondvullend dineren. Het verhaal achter hun producten is belangrijk, maar smaak is en zal er altijd op nummer 1 blijven staan. Ze hopen jou snel welkom te mogen heten op hun bijzondere plekje in Grave, waar Brabant en Zweden heerlijk zijn samengebracht.

Contact

Maasstraat 16
5361 GG Grave

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje