Winery & Herbs

De ideale plek om tot rust te komen: kampeer- en wijnboerderij Winery & Herbs.

Op de landelijke kampeer- en wijnboerderij van Winery & Herbs in Schijndel valt er van alles te beleven. Je kunt zelf zien hoe planten groeien, bloeien, smaken en wat deze planten voor mensen kunnen betekenen. Er is een grote kruidentuin, een superfruit tuin, grootfruit, druiven en vele andere soorten planten waar zij allerlei producten van maken. Druiven vormen de basis voor heerlijke wijnen, kruiden voor kruidenthee en fruit voor heerlijke jams, chutney en siropen. Dit is een slechts aantal voorbeelden uit hun eigen assortiment.

Winery & Herbs is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur! Heerlijk wandelen in een labyrint van wijnranken, tussen de fruitbomen en de aardbeien. Je kunt bovendien aangenaam struinen door de kruidentuin en als het fruit rijp is eet je `s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Wil je meehelpen in de tuin? Dan kan zeker. Zelf doen, zelf leren, tot rust komen en genieten… Het kan allemaal bij dit Brabants Juweeltje.

Op de kampeer- en wijnboerderij hebben ze jarenlange ervaring in de tuinbouw en wijnmakerij. Hun passie is om het werk, waar we zo van genieten, te delen met anderen. Door jou erover te vertellen, het te laten zien en te laten ervaren. Kort gezegd: op de wijnboerderij in Schijndel kun je heerlijk vertoeven. De camping is trouwens prettig ruim opgezet. Er is een heel mooi en gezellig terras, waar je de wijnen en streekproducten naar hartenlust kunt proeven.

Kom gezellig logeren, ervaren en proeven. Je kunt vooraf een plaats reserveren of tijdig bellen om te vragen of er plaats is. Ook kan je een mail sturen. Meestal is er wel een plekje vrij. Aankomst is vanaf 14.00 uur mogelijk tot 17.00 uur. Daarbuiten doe je er verstandig aan om even te overleggen. Ook campers zijn er van harte welkom. Ga maar gauw lekker genieten bij Winery & Herbs.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Winery & Herbs op de website.

Contact

Boxtelseweg 23
5481 VE Schijndel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje