Zie-Zoo

Dit Brabants Juweeltje maakt er een beestenboel van!

Zie-Zoo is een ’zorgdierentuin’ in Volkel (bij Uden) die dagbesteding biedt aan mensen met autisme. Het park specialiseert zich in bijzondere soorten, zoals alpenmarmotten, nevelpanters, wasbeerhonden en buideldiertjes genaamd kowari’s. Prachtige dieren die steeds weer verwonderen. Een genot om naar te kijken. Logisch dus dat jong en oud de weg weten te vinden naar dit bijzondere Brabants Juweeltje dat er echt een beestenboel van maakt. Er valt veel te ontdekken en te beleven

Indrukwekkende rondleiding
Het mooie park kan je op eigen gelegenheid bezoeken. Je ervaart nog veel meer van de dieren door een rondleiding te boeken! Beleef de bewoners van Zie-ZOO samen met een enthousiaste gids. Die vertelt, in ongeveer 1,5 uur, alle leuke en interessante weetjes over de dieren van Zie-ZOO. Gedurende de interactieve rondleiding wordt er niet alleen verteld, maar word je letterlijk dichterbij de dieren gebracht. Een rondleiding kan geboekt worden voor een extra bedrag (per gids) op de gewone entreeprijs. Per gids kunnen maximaal 20 personen mee, dus heel geschikt voor bijvoorbeeld een familie-uitje. Is de groep groter? Er kunnen natuurlijk altijd meerdere gidsen per rondleiding geboekt worden.

Alle dagen van het jaar open
Het park is dagelijks open van 10.00 tot 17.00u, 365 dagen per jaar. In de periode april t/m oktober is Zie-ZOO zelfs tot 17.30 open. Huisdieren zijn er niet toegestaan, herkenbare hulphonden wel als een hulphondcertificaat getoond wordt aan de kassa.

Bezoek zeker deze unieke dierentuin tijdens jouw bezoek aan Brabant. Je gaat herinneringen maken die jou nog lang bij zullen blijven.

Contact

Zeelandsedijk 14B
5408 SM Volkel

Locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje