Mei – Onze tips voor groepsuitjes in Brabant

Heb je inspiratie nodig voor het organiseren van een familiedag, kinderfeestje, verenigingsdag, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of een vriendenuitje? Tussen Den Bosch en Nijmegen zijn ontzettend veel leuke dingen te beleven. We hebben alvast wat leuke ideeën op een rij gezet voor de invulling van jouw groepsuitje in Brabant!

Onze tips voor groepsuitjes in Brabant

Een originele dagactiviteit

Bij een succesvol groepsuitje hoort natuurlijk een leuke dagactiviteit. Iets wat de meeste mensen leuk vinden, maar het liefst ook iets wat sommigen nog nooit hebben gedaan. Er zijn heel veel activiteiten te bedenken, voor jong en oud. Heel actief of ontspannen. De keuze is reuze. Houd je van een actief uitje? Dan is de Mastworp in Uden een echte aanrader. Zij bieden een compleet verzorgde dag vol met buitenactiviteiten. Zo is er een heus klimpark waar je gezekerd over hoge torens vol hindernissen loopt. Voor de mensen met hoogtevrees is er ook een fietsverhuur en midgetgolfbaan.

Wil je avontuurlijk en toch wat meer ontspannen de regio verkennen? Dan raden we je aan het water op te gaan. Kanoverhuur Beekdal uit Heeswijk-Dinther biedt luxe Canadese 2-3 persoons en 1-4 persoons kano’s aan voor een route op rivier de AA van ruim 7,5 km. Deze route slingert met licht stromend water en leidt jullie door het prachtige natuurgebied Beekdal heen. Dat kan ook trouwens via Kanoverhuur M2E Outdoor, met mogelijkheden om per kano te varen tot aan hartje Den Bosch. Is suppen iets voor jullie? Maak dan zeker kennis met Let’s Row uit Uden.

Onze tips voor groepsuitjes in Brabant

Relaxed buiten actief

Voor de groepen die het nog wat rustiger aan willen doen is de BoerenSolex de ideale activiteit. Van solexen met z’n tweetjes tot compleet verzorgde arrangementen voor grote groepen, het kan er allemaal. De solextocht over de Maasdijken heeft alles; toeren aan de Maas met direct langs de route historische stadjes, een groot horeca aanbod, veerpontjes, jachthavens en natuurgebieden. De fraaie routes strekken zich uit van Maasbommel tot Grave. Er is tijdens de solextochten voldoende tijd om onderweg een stop te maken bij een van de vele horecagelegenheden, van café, restaurant tot hotel, welke langs onze Maasroute gevestigd zijn.

Onze tips voor groepsuitjes in Brabant

Overnachten op een groepsaccommodatie

Voor een meerdaags groepsuitje is een geschikte accommodatie natuurlijk erg belangrijk. Ook daarvoor hebben we genoeg leuke opties in de regio. Zo biedt vakantieboerderij ‘t Zand ruimte tot wel 80 personen en is gelegen in de prachtige bossen van Heeswijk. De Visschershoeve in Schaijk is een groepsaccommodatie met bed & breakfast. Hier geniet je in alle rust aan de rand van Natuurgebied De Maashorst. Het sfeervol ingerichte verblijf is geschikt voor groepen van maximaal 20 personen. Ook de Buitenhorst is een luxe groepsaccommodatie voor families en vriendengroepen, maar ook voor zakelijke gasten. De Buitenhorst is direct gelegen tegen Natuurgebied De Maashorst en vormt een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten en ontdekkingstochten.

Al met al is er heel veel te beleven voor grote en kleine groepen, jong en oud, actief of ontspannen. Ga voor een groepsuitje in Brabant voor een dag of meerdere dagen met een leuke groepsaccommodatie!

Alle Brabantse Juweeltjes zijn unieke plekken, dicht bij elkaar en daardoor gemakkelijk te combineren. Bekijk ze allemaal en plan je ontdekkingstocht door Brabant. Wat wordt jouw volgende uitstapje?

Bekijk alle Brabantse Juweeltjes