Geffense Plas/ Strand Tien

De Geffense Plas is een populaire bestemming voor zwemliefhebbers tijdens de zomermaanden. Dit prachtige recreatiegebied, gelegen in de buurt van Geffen, biedt een groot zandstrand en koelwater om van te genieten. Met zijn uitgestrekte oppervlakte is de Geffense Plas perfect om te zwemmen en verkoeling te zoeken op warme zomerdagen. De plas zal de aankomende jaren een hele metamorfose ondergaan, met als naam Strand Tien. Het doel is om er een plek van te maken waar mensen samen komen om elkaar te ontmoeten, spelen, leren, genieten en bewegen.

Geffense Plas / Strand Tien

Kom gezellig zwemmen bij de Geffense Plas / Strand Tien

Adres:
Gielekespad 10, 5343 XN Oss

Actief op en om de plas

Bij Strand Tien (Geffense Plas) kun je heerlijk een rondje gaan suppen. Of maak je mooie wandelingen in de natuur en om het water. Daarnaast is het een perfect gelegen stuk om een rondje hard te lopen of te gaan fietsen.

Fietsend langs Strand Tien

Fiets de speciale route van 52 kilometer en kom langs een aantal mooie punten zoals Ons Mams Benkske, een ronde bank die je een prachtig uitzicht geeft over het water. Natuurlijk kom je ook langs Strand Tien, een fijne plek voor een heerlijke verfrissende duik. Als je verder fietst kom je langs de Oude Maas en het Bomenpark Heesch.

Bij Strand Tien Geffense Plas suppen wandelingen natuur water

Ontdek De Geffense bossen

Voor de jonsten onder ons is er de Heksje Route in het Geffense bos. Een betoverend avontuur speciaal ontworpen voor jonge ontdekkingsreizigers. Deze route start aan het Gielekespad in Oss. Langs dit magische pad wachten diverse speelmogelijkheden, zoals het bouwen van een eigen takkenhut, slalommen langs paaltjes, balanceren over lage en hoge stapstammetjes, klauteren op bomen, genieten aan een picknicktafel, en het trotseren van evenwichtsboomstammen. Volg de route via rode en groene vogelhuisjes en mysterieuze heksenhoedjes die hoog in de bomen prijken. Kies voor het groene pad van 1 kilometer of het avontuurlijkere rode pad van ongeveer 2 kilometer. Langs de route kom je ook paaltjes tegen met QR-codes die je naar betoverende weetjes leiden. Ontdek, speel, en laat je verrassen door het mysterie van De Heksje Route!
kinderen Heksje Route in het Geffense bos

Meer Brabantse Juweeltjes

Kookstudio Jeanine Cuisine


Kookstudio Jeanine Cuisine is dé plek waar jij nieuwe gerechten ontdekt, maakt en proeft. Dat is waar het bij dit Brabants Juweeltje om gaat. Het is per slot van rekening toch heerlijk om samen bezig te zijn en lekker dingen te maken?!


Kanoverhuur Beekdal


Ontdek het dynamisch Beekdal vanaf het water. Kijk, bewonder en geniet. De route loopt dwars door het beekdal van de rivier de Aa, vanaf het kasteel Heeswijk tot de Beusingsedijk te Berlicum.


De Heische Hoeve


Zoek je een kleinschalige, sfeervolle camping in de natuur met veel mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten? Dan ben je bij de Heische Hoeve helemaal op de juiste plek!