Ons Mams Benkske

In het prachtige natuurgebied bij het Bomenpark vind je tijdens de wandeling een bijzonder bankje verstopt, namelijk Ons Mams Benkske. Dit bankje geeft je de ruimte om eens volop te genieten van de omgeving, de dieren en de rust. Maak een mooie wandeling rond de plas en bewonder het schilderachtig gebied. Het water staat tijdens de natte maanden erg hoog, wat een mooi effect geeft. Ook de dieren zie je genieten van het vele water.

Het Bomenpark Heesch is onderdeel van De Maashorst. De bomen, planten en beesten zijn hier zo goed als de baas. In deze omgeving vind je ook het arboretum van Heesch: een bomenpark met veel verschillende soorten bomen. In het midden van dit natuurlandschap tref je een mooie, grote visvijver aan.

Ons Mams Benkske

`In het prachtige natuurgebied bij het Bomenpark is een bijzonder bankje verstopt

Adres:
Erenakkerstraat 5 5388 SZ Nistelrode

Fietsend langs Ons Mams Benkske

Dynamische wandelroute langs Ons Mams Benkske

Wil je Ons Mams Benkske eens bezoeken tijdens een bijzondere wandeling? Wandel dan de route ‘Ontdek het dynamisch Beekdal’. Een route langs de Aa waar speciale wandelpaden zijn aangelegd. Deze wandelroute van ongeveer 9 kilometer lang is overal goed begaanbaar en leidt langs vele mooie plekken, waaronder Landgoed Seldenstate, Kasteel Heeswijk en Ons Mams Benkske. Download de wandelroute.
Dynamische wandelroute langs Ons Mams Benkske

Waterhuishouding in en rond Grave

Fiets de speciale route van 52 kilometer en kom langs een aantal mooie punten zoals Ons Mams Benkske dat je een prachtig uitzicht geeft over het water. Ook fiets je langs Strand Tien, een fijne plek voor een heerlijke verfrissende duik. Als je verder fietst kom je langs de Oude Maas en het Bomenpark Heesch.

Meer Brabantse Juweeltjes

Dier & Tuin Weide


Lekker even eruit met het gezin. Heerlijk een stukje wandelen over het ontdekpad om daar verschillende dieren, insecten en natuur tegen te komen.


Alpacafarm Vorstenbosch


De meest complete Alpacaboerderij vind je in Vorstenbosch. Kom op bezoek bij de Alpaca’s. Ga mee wandelen, volg een yogales of blijf overnachten op de camping of in een van de luxe FarmCamps. Genieten geblazen!


Inspiratiemuseum


In de theetuin Het Aardrijk staat een piepklein maar leuk museum. In het Inspiratiemuseum zijn gedichten en lijfspreuken opgehangen in een muzikale omgeving. Inspiratie doe je op door te kijken en te luisteren naar gedichten en lijfspreuken.